Bryllup på Eidsbugarden

 Ønsker du deg et bryllup i historiske omgivelser omringet av vakker natur og høye fjell, er Eidsbugarden stedet. Vi gir deg og dine gjester den perfekte rammen rundt ditt bryllup, enten du ønsker et eventyrlig vinterbryllup eller en storslagen feiring på våren eller høsten.

Eidsbugarden har lange tradisjoner for å arrangere bryllup og større selskaper. Vi har lokaler som egner seg meget godt til bryllup med stor spisesal og egen festsal på stedet. Ønsker dere vielse i kirken er det mange muligheter i nærheten som Vang, Øye og Filefjell. Vi har også mulighet til å ha vielsen i våre lokaler eller utendørs dersom man ønsker dette. Ta gjerne med egne kaker og sett ditt eget preg på pyntingen. Vi har kapasitet til å ta i mot ca. 80 overnattingsgjester, Med plass til underkant av 100 stk i spisesalen.

Vi skreddersyr et opplegg etter dine ønsker og ideer og reserverer hele hotellet for ditt bryllup slik at dere får en helt unik opplevelse.

 

 

I 2020 tilbyr vi følgende pakker for bryllupsfeiring:
Prisene er basert på at brudeparet/følget betaler for middag og fest. Gjestene betaler selv for overnatting+frokost.
Dette er en indikasjon, vi har også mulighet til å skreddersy bryllupet etter deres ønske.

 

Bryllupspakke 1

Pris fra kr 950 per person: Pakken inkluderer tre-retters festmiddag, lokalleie, festopp- dekning i henhold til vår standard, kokker, servitører og barpersonell. Drikke kommer i tillegg, vi har et bredt utvalg av viner i vårt sortement

Bryllupspakke 2

Pris fra kr 1450 per person: Pakken inkluderer tre-retters festmiddag, lokalleie, festopp- dekning i henhold til vår standard, kokker, servitører og barpersonell. Cava og fingermat etter bryllups- seremonien, nattmat som serveres i festlokalet (pølser) samt leie av musikkanlegg. Drikke utover Cava kommer i tillegg, vi har et bredt utvalg av viner i vårt sortement.

 

Overnattingspakke
Pris fra kr 1990,- per person: Pakken inkluderer overnatting i dobbeltrom eller to-sengsrom fredag til søndag. Enkel middag fredag kveld, frokost lørdag morgen og bruch søndag formiddag. For enkeltrom kommer kr 200 i tillegg per natt.

Vi samarbeider med en rekke aktører, og kan tilby gunstige priser på kake, blomster og fotografering.

Ta kontakt for et tilbud spesielt tilpasset dine ønsker. 

 

Bildet er tatt av fotograf Rune Hammerstad